Kezdőlap

Rólunk

Programnaptár

Tanfolyamaink és áraink

Jelentkezés/feltételek

Vendégszakácsaink

Linkajánló

Elérhetőség


Szeretnél megtanulni főzni, de azt sem tudod, hogyan fogj hozzá? Gyakorlott vagy a konyhában, de unod már a megszokott ételeket? Szenvedélyed a sütés-főzés és szeretnéd lenyűgözni barátaidat, családodat a szakácstudományoddal?
 
Főzőiskolánkban kiscsoportos foglalkozások keretében mesterszakács, illetve meghívott vendégszakácsok segítségével játszva, jó társaságban és hangulatban sajátíthatod el a gasztronómia fortélyait, megtanulhatod, hogyan kell egy menüsort profin összeállítani és hogy az ételekhez milyen bort ill. más italt kell párosítani, valamint megtanítunk a tálalás és a terítés művészetére is.
 
Főzőiskolánkat 2009. nyarán azzal a szándékkal alapítottuk, hogy a főzéssel csak most ismerkedők, illetve a konyhaművészet iránt érdeklődő lelkes hobbi szakácsok egy kellemes szabadidő eltöltési lehetőség mellett profi tanárok segítségével szakmai tapasztalatokat is szerezhessenek.
 
A Séfmánia Gasztrosuliban szórakozva tanulhatod meg nem csak a főzést, hanem azt is, mi az az igazi konyhaművészet.
 
A tanfolyamokat Járcsics Emil mesterszakács, a Magyar Nemzeti Gasztronómiai Szövetség Miskolc és Környéke Régiójának elnöke, illetve eseti vendégszakácsok vezetik.

 

 

 

„Mert csak a balgák nem ínyencek.”
 
(Guy de Maupassant)